Welkom op onze Hundertwasser-projectpagina! Hier lees je alles over onze plannen om een bijzonder, sprookjesachtig dagbestedingsgebouw op het terrein van Swetterhage te realiseren. Wil je helpen om het Hundertwassergebouw voor de cliënten te verwezenlijken? Alle donaties zijn welkom, van groot tot klein.

Je kunt je bijdrage overmaken op NL04 ABNA 0637 9755 02 t.n.v. Stichting Gemiva-SVG Groep o.v.v. Donatie Hundertwassergebouw.

Op Swetterhage in Zoeterwoude wonen en werken ruim 300 mensen met een verstandelijke beperking. De wens is om voor het oude gesloopte dagbestedingsgebouw een nieuw kleurrijk onderkomen te realiseren naar een ontwerp van de Oostenrijkse kunstenaar Friedensreich Hundertwasser. Geen betonnen gebouw, maar een vrolijk sprookjesachtig kunstwerk met een fijne sfeer. Dat met veel groen helemaal opgaat in de natuur en dat op allerlei manieren positief bijdraagt aan de zorg en het welzijn van de cliënten op Swetterhage. Dit bijzondere gebouw voor 120 cliënten zou in 2020 gereed moeten zijn.

Het Hundertwassergebouw kan er pas komen als de extra kosten bij elkaar zijn gebracht. Met een inzamelingsactie hoopt de Gemiva-SVG Groep de meerkosten bij elkaar te brengen. Kijk voor meer informatie op de pagina over de sponsorcampagne.
HW_Thermometer_8ton.jpg

Filmimpressie

Een korte filmimpressie over het sprookjesachtige Hundertwassergebouw op woon- en werkgemeenschap Swetterhage in Zoeterwoude.

Waarom een Hundertwassergebouw?

De sponsorcampagne

Hundertwasser 'Club van 1000'

Nieuwsbrief

Verbinding met de samenleving

Onze sponsoren

Documentaire Hundertwassergebouw