Hartig & Zoet is een professionele en ambachtelijke bakkerij. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt maken er heerlijke koek, cupcakes, taart en gebak, hartige taarten en borrelhapjes.

De ambachtelijke bakkerij is een leer- en werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door een beperking zijn ze (nog) niet in staat om betaald werk te doen. Werken in de bakkerij is daarvoor een goed alternatief.

Onze producten

We werken met plezier voor particuliere klanten en bedrijven. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten hartige taarten, borrelhapjes, koek, cupcakes, slagroomtaarten, taarten met marsepein etc.
We werken nauwkeurig volgens de wettelijke hygiëneregels en in de vereiste werkkleding.

Begeleiding

Cliënten werken zo zelfstandig mogelijk. Waar nodig krijgen ze begeleiding van een vaste begeleider. Deze wordt ondersteund door een vrijwilliger en/of stagiaire. We kijken naar de mogelijkheden van de cliënt en houden rekening met zijn of haar beperkingen. Als het nodig is, gebruiken we hulpmiddelen of aanpassingen.

Vrijwilligers

Bij Hartig & Zoet zijn we blij met de inzet van vrijwilligers. Enthousiaste mensen die een deel van hun tijd besteden aan het meewerken in de bakkerij, het begeleiden van de cliënten of het doen van klussen die de cliënten (nog) niet zelfstandig kunnen. Wil je meer weten over vrijwilligerswerk? Neem dan gerust contact met ons op.

Het gebouw

Hartig & Zoet is gevestigd op de begane grond van een appartementencomplex in Gouda-West. Daar bevinden zich nog twee activiteitengroepen zijn voor mensen met een beperking.