In het Servicecentrum is een kantine waar cursisten en medewerkers van het Servicecentrum lunchen. De cliënten van de kantine doen met elkaar al het werk om de kantine draaiende te houden.

‘s Ochtends en s’ middags wordt er koffie en thee geschonken bij de medewerkers van de kantoren. De vergaderingen en cursussen worden voorzien van koffie en thee en indien gewenst een lunch op de kamer of in de kantine. De hele dag door wordt er gewerkt in de spoelkeuken en worden er verschillende schoonmaaktaken gedaan, zoals de tafels, de koelkast, de kantine, de vergaderruimtes en de keuken schoonmaken. Daarnaast verzorgen we de was en de strijk.

In de ochtend beginnen we al aan de voorbereidingen voor de lunch. We doen de boodschappen, maken verse soep, leggen de kaas en worst uit, snijden de rauwkost, richten de balie in, maken broodjes lunches klaar en maken een lunchsnack. Steeds vaker verzorgen we ook de catering voor bijeenkomsten en recepties aan het einde van de dag of avond.

Wanneer je zelfstandig wilt werken dan kan je in het ernaast gelegen gebouw werken. Je verzorgt dan daar de koffie, thee, vergaderingen, afwas en doet schoonmaaktaken.  Op die plek wordt je op afstand aangestuurd.

Heb je interesse neem dan contact met ons op via de receptie van het Service Centrum, met  nummer 0182 57 58 00.