Serviceteam Bleulandweg is onderdeel van Werklink. De cliënten van Serviceteam Bleulandweg werken op het Servicecentrum in Gouda. Dit is het hoofdkantoor van de Gemiva-SVG Groep. Hier zijn verschillende afdelingen van Gemiva gevestigd.

Voor wie?

Voor cliënten die affiniteit hebben met het horeca vak en met administratief werk is dit een geschikte werkplek. Er zijn veel mogelijkheden om taken te doen en vaardigheden te leren. En er is veel variatie in meer of minder zelfstandig werken mogelijk. Cliënten moeten rekening kunnen houden met de andere medewerkers van de Bleulandweg.

Activiteiten

Er zijn meerdere mogelijkheden om actief te zijn. Cliënten werken in de bedrijfskantine of op de administratieafdeling. Daar is dagelijks begeleiding aanwezig in de vorm van een vast team van (persoonlijk) begeleiders. En op de afdeling Medialink werken cliënten aan computeropdrachten. Ook is het mogelijk om op andere afdelingen van het hoofdkantoor taken te doen. Begeleiders zijn dan meer op afstand aanwezig en de cliënten werken dan samen met de medewerkers van de afdeling.

Begeleiding

Er zijn altijd begeleiders aanwezig in de kantine en op de administratieafdeling. Maar er zijn ook mogelijkheden om zelfstandig te werken of samen te werken met andere afdelingen op het hoofdkantoor. Begeleiders zijn dan op afstand aanwezig en op afroep beschikbaar.

Het gebouw en de omgeving

Het Servicecentrum is het hoofdkantoor van de Gemiva-SVG Groep. Het bestaat uit twee gebouwen waarin verschillende afdelingen gevestigd zijn. In beide gebouwen is een lift aanwezig. Het Servicecentrum ligt op enkele minuten loopafstand van station Gouda Centraal. In één gebouw is een invalide toilet aanwezig.