Evertsenstraat 70–100 is een woonlocatie in Rijnsburg voor mensen met een verstandelijke beperking. De cliënten wonen individueel. Zij krijgen begeleiding in hun appartement.

Voor wie?

De cliënten hebben een verstandelijke beperking. Er wonen cliënten in de leeftijd van 18 tot 61 jaar. Ze hebben een midden tot hoog niveau. Twee cliënten wonen samen met hun dochter. De meeste cliënten bezoeken overdag een sociale werkvoorziening of dagcentrum.

Begeleiding

De cliënten worden in hun appartement individueel ondersteund. Een team van drie begeleiders ondersteunt hen. Er is niet de hele dag begeleiding aanwezig. Ook ’s nachts is er geen begeleiding. Cliënten moeten dus een beetje zelfstandig zijn. Ook moeten ze ’s nachts alleen kunnen zijn. 

Het gebouw en de omgeving

De woonlocatie heeft zes appartementen. Deze zijn op de begane grond van de flat. De cliënten wonen individueel. Dit doen ze op basis van een verblijfsindicatie of een volledig pakket thuis. De begeleiders hebben een eigen kantoor aan de De Ruijterstraat. In de Ruijterstraat 6B is een trefpunt gevestigd, waar de cliënten gebruik van kunnen maken voor het nuttigen van maaltijden, vergaderingen en ontmoeting met elkaar.
Evertsenstraat-70-100-1-klein.jpg Evertsenstraat-70-100-2-klein.jpg Evertsenstraat-70-100-3-klein.jpg Evertsenstraat-70-100-4-klein.jpg