Woonlocatie De Haven is een ouderinitiatief. Medewerkers van de Gemiva-SVG Groep bieden de begeleiding.

Voor wie?

In De Haven wonen zeven mensen met een verstandelijke beperking. Zij hebben een leeftijd van 37 tot 44 jaar. Alle bewoners hebben overdag werk of gaan naar de dagbesteding. Zij krijgen individuele en groepsbegeleiding. Er wonen nu twee vrouwen en vijf mannen.

Begeleiding

Van te voren is bepaald hoeveel uur begeleiding de bewoners krijgen. De begeleiders zijn voornamelijk 's avonds  en 's ochtends aanwezig. In de weekenden worden dagdiensten geroosterd. In De Haven werken twee persoonlijk begeleiders en drie begeleiders. Daarnaast zijn er invalkrachten.
's Nachts is er een slaapdienst. 

Ouderinitiatief

De woonlocatie is opgezet door de ouders van de bewoners. Begeleiders van de Gemiva-SVG Groep zorgen voor de ondersteuning van de bewoners. Dit gebeurt op basis van zorg in natura. De ondersteuning is gedeeltelijk groepsgewijs en gedeeltelijk individueel. Ouders houden hierover de regie.

Het gebouw en de omgeving

Woonlocatie De Haven staat in het centrum van Warmond met een levendige en schilderachtige omgeving, met oude gebouwen, een haventje en een merengebied. Het gebouw is eigendom van de woningbouwvereniging. De bewoners van De Haven betalen elk de huur van hun eigen appartement en 1/7 huur van de algemene ruimtes in het pand. Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen. Deze zijn met de trap en met de lift bereikbaar. 

haven-2-klein.jpg haven-3-klein.jpg haven-4-klein.jpg haven-5-klein.jpg haven-6-klein.jpg