NAH Westland is een samenwerkingsverband van de Gemiva-SVG Groep en Middin. Samen organiseren zij activiteiten voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel.

NAH Westland is een samenwerkingsverband van de Gemiva-SVG Groep en Middin. Samen organiseren zij activiteiten voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). 

Activiteiten

De activiteiten die door NAH Westland georganiseerd worden zijn bedoeld voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel die graag lotgenoten willen ontmoeten, maar geen behoefte hebben aan een reguliere dagbesteding.

Maandag inloopmiddag 

Elke maandagmiddag bent u van harte welkom tijdens de inloopmiddag van 14.00 - 16.00 uur in Wijkcentrum  De Hoge Hasta, Hastastraat 5 in Naaldwijk. Tijdens de inloopmiddag kun je lotgenoten ontmoeten of vragen stellen aan de aanwezige begeleiders. De koffie/thee staat al voor je klaar. De inloopmiddag is ook zeer geschikt voor verwanten.

Donderdag zwemmen

Zwemmen is goed voor herstel van motoriek en evenwicht, creëert zelfvertrouwen en is bovendien ook een gezellige groepsactiviteit. Uit onderzoeken blijkt dat niet alleen het lijf, maar ook het brein baat heeft bij regelmatig bewegen. Deze zwemgroep is bedoeld voor mensen die redelijk zelfstandig kunnen zwemmen.

Op donderdagochtend in de oneven weken ben je van 10.00 - 11.00 uur van harte welkom om te komen zwemmen in zwembad de Hoge Bomen, Hoogwerf 9 in Naaldwijk voor het begeleid zwemmen. 

Wil je je vooraf aanmelden voor deze activiteit? Dan zorgen wij dat er voldoende begeleiding aanwezig is tijdens het zwemmen. Aanmelden kan via Silvia van der Pauw.
Er wordt een eigen bijdrage van 5 euro per keer gevraagd. Kijk hier voor een overzicht van de data voor het zwemmen.

Donderdag gespreksgroep

De gespreksgroep komt samen om ervaringen te delen en mensen worden gekend in de problematiek waar ze dagelijks tegenaan lopen.

NAH gespreksgroep volwassenen
Laatste donderdag van de maand, 9.00-10.30 of 10.30-12.00uur

NAH gespreksgroep jong volwassenen
1e donderdag van de maand, 10.00-11.15uur

Vitis Wijkcentrum de Hooge Hasta.
Adres: Hastastaat 5, Naaldwijk.

Aanmelden voor de gespreksgroep kan via Esther van Dijk: e.v.dijk@vitiswelzijn.nl
 

Bekijk de flyer van NAH Westland:

flyer-NAH-Westland-(1).jpg