Onze gediplomeerde instructrices geven groepsles (in dressuur en springles), privéles en paardrijles aan mensen met een beperking.

Groepsles

Er zijn verschillende groepslessen voor dressuur en/of springen. Kom je voor het eerst bij ons paardrijden? Dan raden wij aan om eerst een proefles te nemen. Zo kun jij kijken of je het leuk vindt en kan de instructrice bekijken bij welke groepsles je het beste past. 

Heb je nog helemaal geen ervaring met paardrijden? Dan start je bij ons altijd met een proeflespakket. Deze bestaat uit 4 lessen van een half uur. Je leert dan de basis van het paardrijden.

Privéles

Het is bij ons ook mogelijk om privéles te krijgen. Er zijn verschillende instructrices die privélessen verzorgen. Je kunt met hen afspraken maken over wanneer, hoe vaak en wat je graag wilt leren.

Paardrijles voor mensen met een beperking

Op maandagavond geven wij paardrijles aan mensen met een licht verstandelijke beperking en/of lichamelijke beperking. De les wordt gegeven door een gespecialiseerd FBG instructrice. Ook zijn er verschillende hulpmiddelen aanwezig, denk bijvoorbeeld aan een tillift of kleurenteugels.

Meer informatie over de paardrijles voor mensen met een beperking vind je in deze folder.

Aanmelden?

Lijkt het je leuk om bij onze manege paardrijles te krijgen? Neem contact met ons op via manegedehoeksegang@gemiva-svg.nl of via telefoonnummer 06 21400650.