Dit zijn de medewerkers van Manege De Hoekse Gang.

Legustha Andriessen

Legustha Andriessen is de beheerder van de manege en geeft daarnaast ook lessen. Zij is haar leven lang al gek op paarden. Legustha is kaderfunctionaris en heeft haar Helicon-opleiding bedrijfsleider en instructeur paardensport behaald aan de NHB in Deurne.

 Legustha_Andriessen.jpg
 

Patricia Steenbergen en haar paard Annabel

Patricia Steenbergen droomde vroeger al van een baan in de paarden, na vele jaren in de bloemen gewerkt te hebben besloot ze een paar jaar geleden een carriére switch te maken. Ze heeft van haar hobby haar beroep gemaakt! Op verschillende dagen geeft zij nu les op de manege. Ook heeft zij een aantekening voor aangepaste paardensport behaald. Ze heeft haar Helicon-opleiding Horse & leisure en instucteur paardensport behaald aan het NHB in Deurne

 Patricia.jpg
 

Isa van Vliet

Isa van Vliet komt al jaren op de manege en heeft ook de overname van Manege Mazzeltov naar Manege de Hoeksegang meegemaakt. Ze is nu 15 jaar en is helemaal gek van paarden en rijd ook nog steeds met veel plezier. Nu werkt ze ook als stalmedewerkster op de manege. Door al haar ervaringen op de Hoekse gang heeft Isa besloten na haar middelbare school een opleiding te gaan doen waarmee zij later in de gehandicapten zorg kan gaan werken. Isa vind het altijd super gezellig op Manege de Hoeksegang en is er daarom vaak te vinden.

 Isa.jpg


Emma Broere

Emma Broere rijdt al sinds zij 9 jaar oud is met heel veel plezier bij manege De Hoekse  Gang. Ook heeft zij jaren vrijwilligerswerk gedaan op de manege. Sinds september 2014 is zij in dienst als stalmedewerkster. Volgens Emma is manege de Hoekse Gang een leuke manege waar je veel leert in de lessen en waar het gezellig is. Naast haar grote hobby paarden zit Emma op de middelbare school.

Emma.jpg