Servicegroep Wilgenhoven bestaat uit een groep cliënten van de Gemiva-SVG Groep die in wooncentrum Wilgenhoven van Vierstroom in Stolwijk actief zijn.

Servicegroep Wilgenhoven werkt in het gelijknamige wooncomplex in Stolwijk. Het complex bestaat uit 54 moderne levensloopbestendige koop- en huurwoningen. Mensen met lichamelijke klachten of dementie kunnen wonen in één van de vier kleinschalige groepswoningen in het complex. In het complex zijn ook vier kleinschalige groepswoningen. In iedere modern ingerichte woongroep wonen zeven bewoner. Elke bewoner heeft een eigen zitslaapkamer. Daarnaast is er voor elke woongroep een grote huiskamer met keuken waar bewoners bij elkaar komen. De kleinschalige woongroepen liggen op de begane grond en grenzen aan een prachtige binnentuin.

De cliënten van de Servicegroep van de Gemiva-SVG Groep verrichten in Wilgenhoven ondersteunende werkzaamheden voor de bewoners en de medewerkers van Wilgenhoven. Hierbij krijgen zij ondersteuning van vaste begeleiders van de Gemiva-SVG Groep.