Hof van Sijthoff is een bijzondere lunchroom van de Gemiva-SVG Groep. Bijzonder vanwege de mooie plek (monumentaal cultuurpand Sijthoff). Bijzonder door de mensen die er werken (mensen met een beperking). En bijzonder door de producten die wij gebruiken (biologisch en/of zelf verbouwd bij eigen Gemiva-SVG locaties).

Leerwerkbedrijf

Hof van Sijthoff is een leerwerkbedrijf. Dit betekent dat de mensen die er werken worden opgeleid om eventueel door te stromen naar een andere horecabaan.

Huisgemaakte producten

Onze uitgebreide menukaart staat vol met eerlijke en heerlijke huisgemaakte producten. Van dagsoepje, smoothie, tosti, verse gebakken taart, sandwich, salade tot koffie met huisgemaakte lekkernijen. Groepen kunnen ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld een gezellige borrel of high-tea.

Wat hebben we:

  • Een sfeervolle, gezellige lunchruimte
  • Een ruim, zonnig terras
  • Spelletjeskast met yahtzee, scrabble etc.
  • Een leestafel waar u rustig de krant of een tijdschrift kunt lezen 
  • Een speelhoekje voor de kinderen
  • Een zaal die u in overleg met ons of Sijthoff Cultuur kunt afhuren
  • En voor wie niet wil praten, lezen of een spelletje wil doen: gratis WIFI

We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag, van 09.30 tot 16.00 uur.

Hof van Sijthoff is rolstoeltoegankelijk.

Kookboek Sijtje op recept

In 2019 bracht Hof van Sijthoff een eerste kookboek uit. In het kookboek ‘Sijtje op recept’ maak je, naast de lekkerste gerechten, ook kennis met een aantal partners van de lunchroom. En kom je interessante weetjes tegen. Over de kroketten bijvoorbeeld van Sijthoff.

Wil jij ook de lekkerste recepten uit het kookboek maken of ken je iemand aan wie je dit prachtige kookboek cadeau wilt doen? Bestel een exemplaar voor slechts €7,50 excl. verzendkosten (medewerkers van de Gemiva-SVG Groep betalen €4,- excl. verzendkosten)!