Ben je op zoek naar een stage of andere dagbesteding, begeleid werk of een leerwerkplek? Neem contact op met Het Loket! De medewerkers van Het Loket helpen je graag bij het vinden van een, voor jou, geschikte dagbestedingsplek in de regio Leiden (Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout, Warmond, Voorhout, Sassenheim, Lisse, Wassenaar, Voorschoten).

Voor wie?

Het Loket is er voor mensen met een verstandelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel of een lichamelijke beperking, die:
  • gemotiveerd zijn om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen;
  • de wens hebben om te participeren in de maatschappij;
  • voldoende mogelijkheden hebben om te communiceren met leeftijdgenoten en begeleiding, en/of
  • gewoon willen genieten en meedoen met verschillende (ontwikkelings)activiteiten.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

De medewerkers van Het Loket helpen jou graag bij het vinden van:
  • een korte snuffelstage;
  • een stage voor één dag per week voor de duur van een jaar. Dit kan op één vaste plek, maar het kunnen gedurende dat jaar ook verschillende stageplekken zijn. Deze stage is voor iedereen van 17 jaar en ouder.
  • Dagbesteding, begeleid werk of een leerwerkplek. Je kunt hierbij kiezen voor één locatie of voor een combinatie van twee of drie locaties. 

Hoe werkt het?

Wij streven er naar iedereen een zo passend mogelijk aanbod te doen. We kijken naar het bestaande aanbod en maken zo mogelijk ook graag aanbod op maat. Ook kan het zijn dat jou een combinatie van verschillende werkplekken het beste past.

Je kunt vooraf, voordat jij een definitieve keuze maakt, altijd een kijkje op locaties nemen, in gesprek gaan ergens of een dag(deel) meelopen.

Nieuwsgierig wat je allemaal kunt doen?
We hebben veel en verschillende plekken waar je kunt werken of stage kunt lopen.In deze filmpjes zie je een paar van deze plekken. Misschien is het ook iets voor jou. Misschien zoek jij wel heel iets anders. Dat kan ook. We spreken graag met jou over jouw wensen en ideeën.