Jottem is een locatie in Oegstgeest voor mensen met een beperking. Zij maken daar ambachtelijke/creatieve producten en verlenen verschillende diensten. In de winkel worden de producten verkocht. Kom eens een kijkje nemen!

Voor wie?

Bij Jottem werken volwassenen die vanwege hun beperking niet in staat zijn om zelfstandig betaald of begeleid werk te verrichten. Cliënten kunnen zowel fulltime als parttime bij Jottem terecht. Zij wonen zelfstandig, met begeleiding in een woonlocatie of bij ouders of familie.

Begeleiding

Bij Jottem werken professionele begeleiders, stagiaires en een grote groep enthousiaste vrijwilligers. De locatiemanager is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en geeft leiding aan de medewerkers en vrijwilligers.

Het gebouw en de omgeving

Het gebouw van Jottem is een volledig gerenoveerd pand. Het voldoet aan de huidige eisen op het gebied van zorg, organisatie, arbeidsomstandigheden en technische zaken. Het gebouw is geschikt voor mensen met een lichte verzorgingsvraag. Er is een MIVA toilet, lift en rustruimte aanwezig.