In de bakkerij van Uit de Kunst maken onze cliënten onder begeleiding dagelijks verse producten. Ze maken zoete en hartige taarten, cakes, salades en borrelhapjes. Alles in verschillende maten en prijzen.

De producten worden op bestelling gemaakt en daarnaast is een beperkte voorraad direct leverbaar vanuit de vriezer. Naast ons vaste assortiment zijn andere wensen of ideeën uiteraard altijd bespreekbaar. Breng gerust een bezoek of bel ons voor informatie of om te bestellen.

Een greep uit het assortiment: cake (naturel en chocolade), appeltaart, monchoutaart, boterkoek, gehakttaart, zalmsalade, gehaktballetjes, gelegenheidstaarten enz.

Gelegenheidstaarten

Voor speciale gelegenheden is het mogelijk om een taart te laten maken met een door jou gewenste afbeelding. Bijvoorbeeld verjaardagen, huwelijk, sportevenementen of jubilea.

De cliënten nemen elk deel aan het proces van bereiden, zoals inkopen, het snijden en afwegen van de ingrediënten, kneden van het deeg, ovens vullen enzovoort. Naast de werkzaamheden in de bakkerij heeft de groep een verzorgende taak in het gebouw en op de andere afdelingen. De was wordt gedaan, de keuken schoongehouden, de lunches verzorgd, in de winkel geassisteerd enz.

In de winkel zijn de producten te bestellen of te koop. De winkel zit net als de bakkerij op de begane grond. Vraag naar de prijslijst. In de winkel tref je ook de producten van de kaarsenmakerij en het keramiekatelier.

Mocht je iemand een plezier willen doen, maar geen keuze kunnen maken, wij verkopen ook cadeaubonnen. Voor meer informatie ben je natuurlijk van harte welkom in onze winkel of kun je ons bellen.

Bekijk onze actuele prijslijst.