Woonlocatie Hans Vonkstraat biedt woonruimte, begeleiding en persoonlijke verzorging aan mensen met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel. In deze locatie wonen cliënten in de leeftijd van 20 tot 70 jaar. Medewerkers bieden ondersteuning op afspraak of afroep. Er is 24-uurs zorg en begeleiding aanwezig.

Voor wie?

In woonlocatie Hans Vonkstraat wonen mensen met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel. In de locatie zijn 24 uur per dag begeleiders aanwezig die ondersteuning bieden. De ondersteuning die geboden wordt is op afspraak én op afroep. Over deze ondersteuning worden individueel afspraken gemaakt, die vastgelegd worden in het ondersteuningsplan.

Begeleiding

De woonlocatie heeft een begeleidingsteam dat bestaat uit een locatiemanager, een gedragsdeskundige, (persoonlijk) begeleiders, facilitair medewerkers en vrijwilligers. Elke cliënt heeft een persoonlijk begeleider. De begeleiding en verzorging is gericht op zelfstandigheid en eigen regie.

Het gebouw en de omgeving

Woonlocatie Hans Vonkstraat is een volledig gerenoveerd pand. In de locatie zijn 20 appartementen en 1 logeerplek, verdeeld over 3 verdiepingen. Iedere bewoner heeft een eigen appartement met woonkamer, slaapkamer en badkamer. De appartementen op de begane grond hebben een terras. De appartementen op de bovenste verdiepingen hebben een balkon. De locatie heeft tevens een gezamenlijke binnentuin.

Elke avond worden er warme maaltijden geserveerd door een kok. De bewoners kunnen in het eigen appartement eten of in de centrale ruimte. Het winkelcentrum en activiteitencentrum Gading zijn dichtbij de locatie.