De Centrale Nachtzorg zit op het terrein van Swetterhage in Zoeterwoude-Dorp. Het team bestaat elke nacht uit 6 medewerkers. Ten minste 5 van de medewerkers zijn bedrijfshulpverleners.

Per nacht is er minimaal één 1e deskundige. En 1 medewerker die op een locatie werkt waar mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag wonen. De andere medewerkers zijn begeleiders. Met de expertise van alle medewerkers kan het team goed reageren op alle hulpvragen van de verschillende doelgroepen.

Het team volgt regelmatig scholingen. Op die manier houden ze hun kennis actueel. Dit doet het team omdat de Gemiva-SVG Groep dit nodig vindt, maar ook omdat ze zelf graag scholing krijgen.

Het team van de Centrale Nachtzorg werkt samen met collega's van dagdiensten, nachtdiensten en slaapwachten van verschillende locaties. Op die manier kunnen ze een zo goed mogelijke nachtzorg geven. Bij calamiteiten wordt er volgens protocol gewerkt. Als het nodig is, wordt er contact opgenomen met de huisartsenpost, politie, brandweer, de storingsdienst, de technische dienst of de achterwacht van de Gemiva-SVG Groep.

Gedicht.jpg