Op Swetterhage worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor de cliënten. Denk hierbij aan frequent terugkerende activiteiten zoals disco, Swetdance, G-voetbal, Klassiek in de Kas, Koffiepot en Zondagmiddag matinees. Maar ook (grotere) evenementen zoals Carnaval, het jaarlijkse Zomerfeest en de Kerstreis.

Ieder jaar maakt de afdeling Recreatie een recreatiekalender voor de cliënten. Dit jaar is er helaas geen recreatiekalender, omdat er in verband met de coronamaatregelen weinig reguliere activiteiten kunnen doorgaan. De afdeling Recreatie doet er alles aan om binnen de mogelijkheden toch allerlei leuke bezigheden te organiseren. Dit zijn vooral buitenactiviteiten waar met de eigen woon- of activiteitengroep aan deelgenomen kan worden. Denk hierbij aan (coronaproof) speurtochten, spelletjesdagen en beweegactiviteiten.

Zodra de coronamaatregelen het toelaten, zijn cliënten van andere Gemiva-SVG locaties ook van harte welkom om aan te sluiten bij de activiteiten. Neem voor vragen, opmerkingen of ideeën contact op met Sandra Larsen.

Blijdorp pas

Wil je met korting naar Blijdorp? Dat kan met onze kortingspas.
  • De pas is te reserveren en op te halen bij de receptie
  • Toegang dierentuin is € 8,50 per persoon, dus ook voor de begeleiding
  • Parkeren is € 6,00
  • Tickets moeten ter plekke gekocht worden, pas laten zien
  • De pas is geldig van maandag t/m vrijdag
Blijdorp werkt nu met een tijdslot. Via de site kun je de tijd reserveren https://www.diergaardeblijdorp.nl/koop-tickets/  Kies daar voor “koop tickets aan de kassa”.

Oproep vrijwilligers

Om alle activiteiten mogelijk te maken voor de cliënten van Swetterhage, kunnen we rekenen op de onmisbare hulp van zo’n 100 enthousiaste vrijwilligers. 
Ook interesse om te helpen bij een activiteit? Kijk hier voor meer informatie over het vrijwilligerswerk op Swetterhage.
Of neem contact op met Sandra Larsen (locatiemanager) of Ria Bosman (vrijwilligerscoördinator).