Zwartbontweide 10 en 12 zijn 2 woningen. Deze staan op het terrein van Swetterhage in Zoeterwoude. In elke woning wonen ouderen met een ernstige verstandelijke beperking. Daarnaast hebben sommigen ook een lichamelijke beperking. Daardoor zitten zij de hele dag of soms in een rolstoel. Er is de hele dag begeleiding.

Voor wie?

De cliënten in Zwartbontweide 10 en 12 zijn ouderen met een ernstige verstandelijke beperking. Sommigen zitten de hele dag in een rolstoel. En sommigen zitten een deel van de dag in een rolstoel. Sommige cliënten kunnen praten. Anderen niet. Toch is het altijd heel gezellig.

Begeleiding

Het team heeft een locatiemanager, persoonlijk begeleiders, begeleiders, leerlingen en iemand die de administratie doet. Daarnaast werken er invalkrachten, stagiaires en vrijwilligers. Elke cliënt heeft een ondersteuningsplan. Daarin kijken we welke begeleiding een cliënt nodig heeft.

Het gebouw en de omgeving

Zwartbontweide 10 en 12 zijn op de 1e verdieping van het gebouw. Op de begane grond is een activiteitencentrum. Je kunt met een trap en een lift bij de woningen komen. Elke woning heeft een woonkamer. Tussen die woonkamers is een deur. Daardoor zijn de woonkamers met elkaar verbonden. Elke huiskamer heeft een dakterras. Daar kan je de tuin, de vijver en de weilanden zien. Elke cliënt heeft een eigen slaapkamer met een douche en wc.

Contactgegevens

Het telefoonnummer van Zwartbontweide 10 is 071 580 61 44, het e-mailadres is
zwartbontweide10@gemiva-svg.nl
Het telefoonnummer van Zwartbontweide 12 is 071 580 61 45, het e-mailadres is
zwartbontweide12@gemiva-svg.nl