Kinderboerderij Agathahoeve is een WLZ-locatie. Helaas kunnen niet alle kosten van de boerderij uit de WLZ betaald worden. Daarom doen wij een beroep op mensen die de kinderboerderij een warm hart toedragen en financieel willen ondersteunen.

Donateur worden

Ruim 200 donateurs ondersteunen reeds de kinderboerderij. Wil je ook donateur worden? Dit kan al vanaf 10 euro per jaar. Maak minimaal 10 euro over op Rabobankrekening NL47 RABO 0375 303170 t.a.v. Agathahoeve o.v.v. donateur Kinderboerderij Agathahoeve. Je ontvangt dan drie maal per jaar de  nieuwsbrief Aagjesbode, met alle nieuwtjes over de kinderboerderij.

Oud papier

Als je toch op bezoek komt, neemt u dan je oud papier mee. Aan het begin van het terrein staat een grote (blauwe) container waar we het oud papier in verzamelen. De opbrengst komt ten goede van de kinderboerderij.

Eenmalige gift

Je kunt de boerderij ondersteunen met een eenmalige gift. Maak je gift over op Rabobankrekening NL47 RABO 0375 303170 t.a.v. Agathahoeve o.v.v. éénmalige gift.

Sponsoring

Bedrijven die sponsor willen worden van de Agathahoeve zijn van harte welkom! Wij maken met jou afspraken over de hoogte en de frequentie van jouw bijdrage in geld of goederen vanaf 250 euro. Samen bekijken wij de tegenprestatie van Agathahoeve. Bijvoorbeeld een naamsvermelding op het sponsorbord bij de kinderboerderij, het zoeken van publiciteit rondom de sponsoring of een andere tegenprestatie.

Adoptie

Bedrijven en particulieren kunnen een dier of een deel van de kinderboerderij adopteren. Je wordt dan niet de eigenaar, maar staat garant voor de gemiddelde jaarkosten, zoals de kosten voor het dier of de onderhoudskosten van een gebouw of hok. Er zijn veel mogelijkheden; de kosten voor een cavia zijn immers veel minder dan die voor een paard. Vraag naar de mogelijkheden. Als je dat wilt vermelden wij jouw naam op ons adoptiebord.