‘Buutengeweun Lekker!’. Ouders ontvangen bij de geboorteaangifte van hun kersverse baby een echte Goeree Overflakkee slab met deze kreet. Niet zomaar een slab, maar een slab met een mooi verhaal.

1.000 slabben werden er al voorzien van een logo en tekst door de cliënten van D’n Duyt. “De cliënten vinden het prachtig dat de gemeente ze deze opdracht gegeven heeft!" vertelt een begeleidster. “De één plakt de letters op de slab, de ander helpt bij het persen en weer een ander plakt een stickertje waarop te lezen is waar de slab gemaakt is. Zo hebben we voor iedereen een passende taak. Leuke én zinvolle dagbesteding!” De cliënten zijn trots dat zij hun bijdrage kunnen leveren aan de slabben.  

Persoonlijk bezoek van de burgemeester 

Foto-persbericht-Activiteitencentrum-D’n-Duyt-in-Middelharnis-maakt-slabben-voor-pasgeboren-inwoners-van-de-gemeente.jpg

De slab wordt zo goed ontvangen, dat de gemeente besloot er nog eens 1.000 te bestellen. Op woensdag 2 december nam burgemeester Ada Grootenboer een slab in ontvangst: “Voor ons als gemeente zijn de slabben een leuke manier om onze jongste inwoners te verwelkomen. Hoe mooi is het om te zien dat elk exemplaar vol trots en liefde wordt gemaakt door de cliënten van activiteitencentrum D’n Duyt. Dat maakt het cadeautje toch wel extra speciaal. Voor ons om weg te geven, en voor jonge ouders hopelijk om te ontvangen.”  

Bestel je maatwerk bij D'n Duyt

Wil je ook een artikel laten bedrukken? Bij D'n Duyt kun je verschillende artikelen bestellen en laten bedrukken, zoals t-shirts, rompertjes en kussens. Voor meer informatie kun je bellen via 0187 48 57 44 of mailen naar duyt@gemiva-svg.nl.