Samen met zeven partnerorganisaties bouwt Gemiva-SVG Groep in Alphen aan den Rijn en Kaag en Braassem aan een nieuw zorgconcept onder de naam Go! voor jeugd. Hiermee laten we zien dat dingen echt anders kunnen. Gemiva-SVG Groep speelt hier een belangrijke rol in.

Hieronder lees je vijf dingen die handig zijn om te weten.

1.     Voor wie

Go! geeft hulp aan kinderen, jongeren en ouders met een (lichte) verstandelijke beperking, jeugd-GGZ. Daarnaast is Go! er voor opvoedhulp en maatschappelijk werk.

2.     Drive

De drive van Go! voor jeugd: ieder kind telt mee. Omdat alle vormen van jeugdhulp binnen de opdracht vallen, is dit de kans om dingen echt anders te doen. Alle expertise is in huis om mensen verder te helpen. Ook bij specifieke en complexe problematiek. Go! helpt bij het organiseren van het netwerk en betrekt nadrukkelijk de hele gemeenschap.

3.     Huidige cliënten

Cliënten van de Gemiva-SVG Groep blijven hulp ontvangen, alleen nu onder de naam Go! voor jeugd.

4.     Hulp nodig

Heeft een kind of jongere hulp nodig in Alphen a/d Rijn of Kaag en Braassem? Meld hem/haar aan via het aanmeldformulier of neem contact op met het team dat in de postcode van het gezin actief is. Bekijk de vestigingen.

5.     Vacatures

Er zijn regelmatige interessante vacatures. Houd de website www.govoorjeugd.nl in de gaten of kijk bij ons eigen vacatureoverzicht.

Vragen

Heb je vragen over Go!voor jeugd? Neem contact op met Nelly van der Wilde, e-mail: nelly.vanderwilde@govoorjeugd.nl. Later deze maand gaat www.govoorjeugd.nl live.

Centrale diensten