Een locatie is benaderd door HR&Partners met het aanbod gratis folders en brochures voor hen te ontwerpen en drukken. Te mooi om waar te zijn. En als het te mooi is om waar te zijn, dan is het meestal te mooi om waar te zijn.

HR&Partners benadert met name zorginstellingen met het aanbod folders en brochures te maken. Het verdienmodel van dit bedrijf is dat zij de folders voorzien van advertenties. Daarvoor benaderen zij dan zelf bedrijven. Op hoe zij dat doen weet je niet maar de adverteerder moet fors betalen voor de advertenties. Ook HR&Partners wil er immers aan verdienen. Adverteerders die met HR&Partners in zee gaan merken vaak niet dat het adverteren in die brochures en folders extra klandizie opleveren en zijn dan niet alleen teleurgesteld in het advertentiebedrijf maar ook in de zorginstelling. Want vaak worden potentiële adverteerders benaderd met "Ik bel u namens de Gemiva-SVG Groep".

Een alerte locatie werd benaderd door HR&Partners en nam contact op met de afdeling Communicatie om te verifiëren of het aanbod klopt. Niet op ingaan dus. Voor het maken van folders en brochures heeft de Gemiva-SVG Groep een eigen afdeling Communicatie. Die maakt folders en brochures voor locaties, gratis en voor niets...