De sponsorthermometer voor ons Hundertwassergebouw op Swetterhage staat nu op één miljoen euro. Dankzij de vele donaties van relaties/bedrijven, particuliere giften en hartverwarmende inzamelingsacties zijn we al een eind op weg om dit bijzondere gebouw voor onze cliënten te realiseren.

Sponsoractie
De extra kosten kunnen uiteraard niet uit het zorgbudget worden betaald, maar willen we via een sponsoractie inzamelen. Eind van dit jaar moeten we de meerkosten van 2 miljoen euro bij elkaar hebben gebracht om dit unieke gebouw te kunnen verwezenlijken. Een gebouw dat op allerlei manieren positief bijdraagt aan het welzijn van onze cliënten. Maar ook een gebouw van ons allemaal, dat dankzij de aantrekkingskracht en allerlei faciliteiten (Hundertwasserterras, kinderboerderij, supermarkt, winkel met zelfgemaakte artikelen, fiets- en wandelroutes langs het gebouw) zorgt voor een belangrijke verbinding met de samenleving.

De komende periode verwachten we onder meer gelden binnen te halen middels de fondsen die momenteel worden aangeschreven, een gesponsorde social-mediacampagne, het aantrekken van leden voor de Hundertwasser Club van 1000, benefietevenementen en op maat gemaakte presentaties voor grote bedrijven.
 
Meer informatie op www.hartvoorhundertwasser.nl
 

“When we dream alone, it is only a dream.
But when many dream together, it is the beginning of a new reality.”

(Friedensreich Hundertwasser, 1928-2000).

Gerelateerde Projecten: