De Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) heeft het initiatief genomen om een nieuwe website op te zetten. Een website met informatie over baankansen in de gehandicaptensector én waar iedereen kan zien hoe mooi het werk is. Zo willen ze meer mensen inspireren om in de gehandicaptenzorg te gaan werken.

Bezoekers kunnen op www.wateenvak.nl terecht voor meer informatie over het beroep, baankansen en vacatures. Ook kunnen bezoekers gebruikmaken van een quickscan om te testen of ze geschikt zijn voor een baan in de gehandicaptenzorg. Op de website vind je verder persoonlijke verhalen van medewerkers, zij vertellen wat ze doen en waarom zij het werk zo mooi vinden.

Onze Gemiva collega’s Inge, Sigrid en Marijke vertellen ook hun verhaal! Nieuwsgierig naar wat zij vertellen over hun werk? Lees de verhalen door op de link te klikken. Of bekijk de inspirerende video van Inge hieronder.Wil jij andere mensen inspireren om ook in de gehandicaptenzorg te gaan werken? Verwijs ze door naar www.wateenvak.nl en naar Gemiva!