Corona houdt ons momenteel al een aantal weken bezig. Er wordt veel over gezegd en geschreven. Vaak is het best ingewikkeld. De informatie is soms niet eenvoudig. Daarom hebben we een pagina 'Informatie in begrijpelijke taal' over corona.

Informatie in begrijpelijke taal:
handig voor cliënten en begeleiders

Hier vind je informatie over het coronavirus eenvoudig uitgelegd. En de regels vanuit de Gemiva-SVG Groep. Inmiddels zullen we het allemaal wel weten, maar toch nog een extra uitleg: Hoe was je goed je handen en wanneer? We gaan ook in op de bezoekregels. Hier is een bezoekerskaart voor gemaakt, handig om op te hangen.

Iedereen moet zoveel mogelijk thuis blijven als dat kan. Dat is geen makkelijke opgave. Je kunt gaan piekeren. Hier is de piekerkaart voor gemaakt. Met praktische tips om minder te piekeren. Nu je minder mensen ziet, is het fijn om te kunnen bellen of beeldbellen. Hoe werkt beeldbellen precies? Hier is een uitleg voor: beeldbellen contact op afstand. Je dag ziet er momenteel ineens heel anders uit, nu je zoveel thuis bent. Dit kan lastig zijn. Misschien haal je iets uit de tips voor een dagprogramma.

Lees ook wat je kunt doen om geen corona te krijgen. We hopen het natuurlijk niet, maar als je corona krijgt wat moet je dan doen? Of een medebewoner krijgt corona, wat moet je dan doen? En beschermende kleding, hoe ziet dat eruit? Lees al deze informatie via onderstaande link.

Klik hier voor de 'Informatie in begrijpelijke taal'.

corona-(5).jpg