Op 28 februari wordt een woonmarkt georganiseerd voor professionals die betrokken zijn bij de groep jeugdigen die de fase naar volwassenheid doormaken.

Wanneer jongeren 18 jaar worden, moeten zij vaak een overstap maken naar een andere manier van begeleid wonen. De Woonmarkt 18-/18+ op 28 februari is erop gericht hierover informatie te geven. Je krijgt er informatie over nieuwe (en oudere) initiatieven op het gebied van wonen in de regio Alphen aan den Rijn en over aanvraagroutes en regelingen van beschermd wonen en contingent wonen. 

Woonmarkt

De Woonmarkt vindt plaats op donderdag 28 februari 2019 van 15:00 tot 17:00 uur in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn, Stadhuisplein 1, werkcafé (begane grond).

Programma:
15:00 uur inloop
15:30-15:40 uur opening 
15:40-16:00 uur pitches: 
  • Ambulante woonbegeleiding door Tom in de buurt;
  • Criteria en aanvraagroute beschermd wonen;
  • Criteria en aanvraagroute contingent-woningen;
  • Gewoon thuis;
  • Trainingshuis van Tom in de buurt.
16.00-17.00 uur gesprekstafels met verdiepende informatie over bovenstaande onderwerpen én over woonlocaties de Jozef (Prodeba), Oud Ade (Gemiva), Boskoop (Inizo), Naastwonend mentorhuis (Cardea), diverse woonlocaties in Alphen en Kaag en Braassem (Philadelphia, Rivierduinen, Ipse, 's-Heerenloo). Er is ruimte om casussen in te brengen (deze kun je eventueel bij de aanmelding  aangeven).

Aanmelden

Iedereen kan zich (kosteloos) aanmelden voor deze middag door de velden hieronder in te vullen. De aanmelding ontvangen wij graag voor 15 februari a.s. Aanmelden kan via de aanmeldpagina.