Op 27 september reikt Care2Care voor de 6e keer de jaarlijkse ZorgAward uit. De Award gaat deze keer naar het beste idee om duurzame inzetbaarheid en vitaliteit op de werkvloer te bevorderen. Initiatieven die vaak op de werkvloer zelf worden bedacht. Met de ZorgAward geeft Care2Care deze ideeën een podium en een mogelijkheid om verder uitgewerkt te worden.

Heb jij het winnende idee? Wat is jouw geheim om zo vitaal en gelukkig mogelijk inzetbaar te blijven en wat is jouw recept voor een goede portie werkgeluk?

Omschrijf in maximaal 500 woorden jouw idee en geef aan waarom dit idee een oplossing is voor het behouden of vergroten van vitaliteit, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid. Denk bijvoorbeeld aan initiatieven op het gebied van slimme zorg of samenwerken en versterken. Vergeet niet je naam, organisatie en afdeling erbij te zetten. Inspiratie nodig? Alle inzendingen van 2017 vind je gebundeld in een boekje op de website van Care2Care. Lees voor meer informatie de bijlage.

Stuur je inzending voor 1 september 2018 naar info@care2care.nl o.v.v. ‘ZorgAward 2018’

De winnaar

De winnaar ontvangt naast een mooie plaquette een persoonlijke geldprijs van € 1.000,-. Is jouw winnende idee nog niet in praktijk gebracht, dan gaat Care2Care met jou op zoek naar de juiste partners om te onderzoeken of en hoe jouw idee gerealiseerd kan worden.