De gemeente Binnenmaas heeft haar waardering laten blijken voor het werk dat cliënten van Werkploeg Buitenmaas in de gemeente verrichten. Wethouder Leon van Noort verraste de werkploeg met materialen.

Werkploeg Buitenmaas is een groep cliënten van de dagbesteding Hoeksche Waard van de Gemiva-SVG Groep, die vanuit een eigen gebouw op het terrein inmiddels al weer twaalf jaar onderhoudswerk verricht op recreatieoord Binnenmaas in Mijnsheerenland. Dit is ook het terrein waar in september de jubileumparade gehouden wordt van de Gemiva-SVG Groep. Vanuit de gemeente kwam eerder dit jaar de vraag of de werkploeg ook actief wide worden in de verschillende dorpskernen van de gemeente. Dat wilde de werkploeg wel. Sinds enige tijd gaat de werkploeg iedere maandag naar één van de dorpskernen.

Op maandag 12 juni verraste wethouder Leon van Noort de werkploeg met een bezoek, waarbij hij aan de werkploeg herkenbare veiligheidshesjes en zwerfafvalknijpers uitreikte. De werkploeg was blij verrast met de materialen, maar het meest nog met de waardering voor het werk.  

hesjes-buitenmaas.jpg

 

Zuid-Hollandse Eilanden