Onlangs verscheen bij de Gemiva-SVG Groep het boek De 4 jaargetijden, een boek met verhalen van cliënten en medewerkers over hun ervaringen in coronatijd. Ernst Timmer schreef over de intense, bizarre, verdrietige en soms zo prachtige werkelijkheid waar we in leefden. Hij doet verslag van wat er bij de Gemiva-SVG Groep gebeurde. En hij vertelt een heel persoonlijk verhaal over zijn eigen leven, als zoon van een moeder die in een verpleeghuis woont. Tegelijkertijd tekenden collega’s Irma Bik, Margriet van der Meij en Erica de Haas de ervaringen van cliënten in coronatijd.

“Het is een boek waarmee we op onze eigen Gemiviaanse manier terugkijken op een jaar waarin bijna alles anders werd”, vertelt Gerard Gerding van de Raad van Bestuurt. “Het was een jaar waarin we ook steeds weer de vraag moesten stellen wat er in het leven van onze cliënten en onszelf werkelijk toe doet. En misschien ook een jaar waarover onze kinderen en kleinkinderen ons ooit zullen bevragen met de woorden ‘vertel eens van…’
We deden dit boek cadeau aan al onze medewerkers en vrijwilligers, om hen te bedanken voor hun inzet, uithoudingsvermogen, creativiteit en nabijheid in deze merkwaardige en gedenkwaardige periode uit ons gezamenlijk bestaan.”

Wil je ook zo'n boek? Dat kan!

Heb je interesse in het boek 'De 4 jaargetijden'? We hebben nog enkele boeken beschikbaar.

> Blader via deze link door het boek en neem een kijkje.
> Klik op deze link en vraag een gedrukt exemplaar aan.