Vanaf vandaag kun je thuiswinkelen bij de Gemiva webwinkel op www.gemivawebwinkel.nl. In de webwinkel vind je producten gemaakt door cliënten van de Gemiva-SVG Groep en lees je het persoonlijke verhaal achter verschillende producten. De webwinkel is een aanvulling op de lokale verkoop van onze locaties en maakt deze producten toegankelijk voor een grotere groep klanten.

> Bezoek de webwinkel op www.gemivawebwinkel.nl.

Bij de start van de webwinkel zijn ruim twintig werk- en dagbestedingslocaties van Gemiva betrokken. Zij leveren de ruim 250 producten die nu in de winkel te koop zijn. Binnenkort wordt het assortiment uitgebreid met nieuwe producten waarvoor nu nog wat laatste puntjes op de i worden gezet. 

Persoonlijk verhaal

De webwinkel vertelt bij veel producten ook het persoonlijke verhaal erachter. Bijvoorbeeld dat van Kelly, die werkt in activiteitencentrum De Schakel in Moordrecht: “Ik maak een stippenslinger. De stippen erop verven vind ik leuk. Ik vind het niet moeilijk, maar je moet wel geduld hebben. Ik vind het ‘t leukste om met mijn handen bezig te zijn. Mijn tip voor als je ook een stippenslinger wil maken? Gebruik dan een stippenmal, die droog en niet te dik is!" 

Samen maken we het verschil

Alles wat je ziet in de Gemiva webwinkel, maar ook wat je niet ziet, is met en door cliënten vorm gegeven en verbonden aan wat locaties al doen. Uitsluitend voor het technische gedeelte van de webwinkel is hulp van buiten ingeschakeld.
De activiteiten van de webwinkel zelf zijn verdeeld over vijf bestaande werkplekken. Daar werken cliënten en medewerkers samen om de Gemiva webwinkel te vullen, te onderhouden en staan zij klaar om jouw bestelling te verzorgen. Dit zijn:
  • Woon- en werklocatie Oud Ade - webbeheer
  • IBG Cronesteijn (Leiden) - transport van deelnemende locaties naar het magazijn in Zwijndrecht
  • Design@Gading (Leiderdorp) - fotografie
  • Pak-Inn (Zwijndrecht) – centraal magazijn
  • Cadeauwinkel Gemivaria (Dordrecht) – inpakken en verzenden bestellingen
 
Er is de afgelopen drie weken proefgedraaid, om te kijken hoe het hele proces verloopt. In dit eerste jaar gaan we zien wat werkt en wat beter kan. Help ons verbeteren en laat weten hoe je jouw bezoek ervaart.
De Gemiva webwinkel kan steeds weer uitbreiden. Nieuwe Gemiva-locaties kunnen zich aansluiten. Wil je meer weten over hoe jij kan meedoen en met welk product, mail ons dan.

Vragen

Het kernteam is het aanspreekpunt voor vragen. Je kunt hen bereiken via webwinkel@gemiva-svg.nl of contact opnemen met: Annelies Drenth, Petra van Beelen, Yvonne Wemmenhove of Irma Bik.