Vrijdag 29 juni was het strand even naar Swetterhage gekomen. Het jaarlijkse zomerfeest vond weer plaats, dit jaar met het thema ‘Beach’. Het was die dag ook lekker warm en er stond een heerlijk briesje.

Iedereen kwam zomers gekleed naar de locatie Zwartbontweide, waar het leek alsof je op een dorpsfeest was beland. Na een toespraak van Lisanne Hoogendijk, ging het feest van start met een modeshow. De modellen showden de strandkleding en accessoires van Zip. Die zijn ideaal voor op het strand. De clowns van de dag werden zo enthousiast dat ze met de modellen mee liepen en iedereen toezongen.

De bezoekers van het feest konden genieten van verschillende hapjes en drankjes. Er stond een poffertjes- en ijskraam. De wagen van Hundertwasser mocht uiteraard niet ontbreken met de taart en daarnaast had de friettent het ook erg druk. Het keukenteam stond met enthousiasme hamburgers en saté te bakken en voor de dorst waren er heerlijke smoothies en andere drankjes te koop. 

Een rijdende zanger bracht muzikale sfeer met vele meezingers. Dj Sander Klein bracht ook vele hits ten gehore vanuit de feesttent. Een draaimolen op het terrein gaf je bijna het idee dat je op het Scheveningse strand was. En voor de echte waaghalzen was er nog de Lambada. Een treintje gaf je een rondleiding door Zoeterwoude – dorp.

En als je dan dacht dat het feest compleet was, kwam Trafassi nog optreden. De zanger die bekend staat om zijn hits zoals ‘Kleine wasjes, Grote Wasjes'. Iedereen liet zijn beste dansmoves zien. Bedankt allemaal voor het geslaagde feest en tot volgend jaar!
 
Zomerfeest-Swet-2018.jpg

Zomerfeest-Swet-2018-plattegrond.jpg
 

Zoeterwoude