De Gemiva-SVG Groep start met het realiseren van gezinshuizen. Hiervoor zijn we op zoek naar gezinshuisouders.

Bij de Gemiva-SVG Groep is plaats voor medewerkers die interesse hebben om als gezinshuisouder een gezinshuis te starten. De Gemiva-SVG Groep wil starten met twee gezinshuizen, per huis maximaal twee kinderen naast het bestaande gezin.

Medewerkers die interesse hebben of meer informatie over de functie van gezinshuisouder, kunnen zich richten tot Angelique van der Ben via de mail angelique.van.der.ben@gemiva-svg.nl of telefoon 06 46 08 22 17. Zij neemt dan contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Op donderdag 27 september 2018 staat een informatieavond over gezinshuizen gepland op het Servicecentrum in Gouda van 19.30 -21.30 uur.  Mensen die hier bij aanwezig willen zijn, kunnen zich opgeven bij Angelique van der Ben, email angelique.van.der.ben@gemiva-svg.nl of 06 46 08 22 17.
Op deze avond is een ervaringsdeskundige aanwezig, Daan van der Vlist. Daan en zijn partner runnen een gezinshuis en hij wil graag hun ervaringen delen en vragen beantwoorden. Daarnaast geven Govert de Jongh (betrokken gedragskundige bij het project gezinshuizen) en Angelique van der Ben toelichting op het beleid rondom gezinshuizen bij de Gemiva-SVG Groep.