De gezondheid van onze medewerkers vinden we belangrijk, zeker in deze onzekere tijd. We willen er dan ook alles aan doen om daaraan bij te dragen. Daarom bieden we de mogelijkheid om je te laten vaccineren tegen de griep met de griepprik.

Bescherm jezelf en anderen

Een griepprik zorgt ervoor dat je fit en inzetbaar blijft. De kans op griep is groter wanneer mensen dicht op elkaar leven of werken. Omdat je als zorgmedewerker in de directe nabijheid van cliënten werkt, is het verstandig gebruik te maken van een griepprik. Zo bescherm je jezelf, de cliënten en je collega’s waarmee je in dezelfde ruimte werkt. Bij griepklachten moet je bovendien een coronatest aanvragen. In afwachting van de uitslag ben je niet inzetbaar. Een griepprik voorkomt dit.

 
Hoe gaat het in z’n werk?

In september inventariseren we wie in aanmerking wil komen voor een griepprik. De griepprik wordt in de periode november/december gegeven. We richten op meerdere locaties van Gemiva ‘prikstraten’ in. De griepprik die wij aanbieden is beschikbaar voor iedere medewerker die geen standaardoproep krijgt van de huisarts.
 

Aanmelden via intranet

In september wordt via intranet verder uitgelegd hoe je je kunt aanmelden voor de griepprik.