Zit jij op sociale media? En zou je de berichten van Hersenz willen delen met jouw vrienden, volgers en connecties? Help dan mee met de sociale-mediacampagne die we op dit moment voeren. Die is gericht op partners van mensen met hersenletsel. Hoe meer mensen onze berichten delen, hoe meer mensen we kunnen helpen!

Hersenz is een landelijk beschikbare behandeling voor mensen met hersenletsel. Gemiva-SVG Groep verzorgt die in Leiden, Gouda en Dordrecht. Nog steeds zoeken veel mensen met hersenletsel of hun naasten langdurig naar de juiste ondersteuning. Daarom doet Hersenz met enige regelmaat landelijke campagnes om de dienstverlening van Hersenz onder de aandacht te brengen. Tijdens campagnes op sociale media worden berichten gedeeld met ervaringsverhalen van cliënten, informatie van professionals en met wetenswaardigheden. Door herkenning bij de lezers, komt men bij Hersenz terecht. Op die manier heeft ook de Gemiva-SVG Groep met Hersenz cliënten en hun naasten verder kunnen helpen in het omgaan met de gevolgen van hersenletsel.

Wil je zelf op sociale media bijdragen aan bekendheid van Hersenz en de campagne voor naasten?
Dan kun je nu op jouw Facebookpagina of LinkedIn aandacht vragen voor de webpagina voor naasten van mensen met hersenletsel: www.hersenletselhebjesamen.nl. Je kunt berichten delen die Gemiva-SVG Groep deelt op sociale media. Of rechtstreeks vanaf de pagina’s van Hersenz: