Komende week is op radiozender QMusic de radiospot van Hersenz te beluisteren. Qmusic heeft de zendtijd als kerstcadeautje aangeboden aan Hersenz!

Het spotje is in de periode van 3 tot en met 9 februari twintig keer te horen op Qmusic. Nieuwsgierig? Beluister het spotje of bezoek de campagnesite www.omgaanmethersenletsel.nl.

Met de Hersenz-behandeling leren mensen met hersenletsel en hun naasten omgaan met de ingrijpende veranderingen die hersenletsel in hun dagelijks leven veroorzaakt. Als iemand na ziekenhuis en revalidatie weer in ‘het gewone leven’ thuis is, helpt de behandeling weer echt verder te kunnen gaan met het leven. De deelnemer leert zijn energie te verdelen, om te gaan met bijvoorbeeld vergeetachtigheid, concentratieverlies of moeite met organiseren.

Campagne

Nog steeds zoeken veel mensen met hersenletsel of hun naasten langdurig naar de juiste ondersteuning. Daarom doet Hersenz met enige regelmaat (landelijke) campagnes om de dienstverlening van Hersenz onder de aandacht te brengen. Ken jij iemand met hersenletsel? Wijs dan eens op de mogelijkheden van Hersenz.

Hersenz bij Gemiva-SVG Groep

Hersenz wordt landelijk verzorgd door veertien zorgorganisaties in Nederland. De Gemiva-SVG Groep is er daar één van: wij hebben behandellocaties in Leiden, Gouda en Dordrecht. Alle deelnemende zorgorganisaties zijn gespecialiseerd in het begeleiden en behandelen van mensen met hersenletsel.

Meer informatie over Hersenz door Gemiva-SVG Groep vind je op www.gemiva-svg.nl/hersenz. Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met onze afdeling Zorgbemiddeling, telefoon 088 205 24 00 of hersenz@gemiva-svg.nl.

Centrale diensten