Gemiva-SVG Groep gebruikt deze zomer om terug te kijken op de eerste maanden van de coronacrisis. Daar willen we van leren. Wat hebben we goed gedaan? Wat kan beter? Wat willen we vasthouden van de ervaringen die we hebben opgedaan? We vragen cliënten, ouders en verwanten, medewerkers, vrijwilligers om hun mening te geven via een korte enquête. We hebben al veel reacties mogen ontvangen. Reageren kan nog tot 15 augustus.

Geef je mening

Wil jij ons laten weten wat je van onze aanpak tot nu toe vindt, klik dan hieronder op de link die op jou van toepassing is. Je komt bij een korte vragenlijst met 9 meerkeuzevragen en 4 open vragen. Je hoeft je naam niet in te vullen. We vatten de uitkomsten samen in een rapport. Dat zetten we eind september op onze website.
 
> Ik ben een cliënt

> Ik ben een ouder, verwant of vertegenwoordiger van een cliënt

> Ik ben vrijwilliger

Medewerkers verwijzen we naar de link naar de vragenlijst die ze in hun mailbox ontvingen.

Het virus is nog niet weg

Het coronavirus zorgde er in maart voor dat de overheid ongekende regels afkondigde. We hebben deze regels in hoog tempo moeten toepassen in onze organisatie. Dit heeft ingrijpende gevolgen gehad voor cliënten, ouders/verwanten, medewerkers en vrijwilligers. Sluiten van dagbestedingslocaties, logeerhuizen dicht, een bezoekverbod in woonlocaties, vrijwilligers die we niet inzetten.
Inmiddels zijn we vier maanden verder en bevinden we ons gelukkig weer in wat rustiger vaarwater. Het virus is echter nog niet weg en niemand kan zeggen of er nog een ‘tweede golf’ komt. Reden genoeg om nu te leren van de ervaringen in de afgelopen maanden.

Gerelateerde Projecten: