Tijdens het Pinksterweekend 2022 (4, 5 en 6 juni) neemt ook dit jaar het team van de Gemiva-SVG Groep deel aan de Roparun. Team 180!

Voor deze editie zijn wij nog op zoek naar 3 lopers en 2 fietsers.

De Roparun is een estafetteloop van ongeveer 550 kilometer. Normaliter lopen wij van Parijs naar Rotterdam, maar ook dit jaar zal de Roparun uitsluitend in Nederland worden gehouden. Dit i.v.m. met de (steeds veranderende) coronamaatregelen. Het doel van de Roparun is door sponsoring zoveel mogelijk geld ophalen. Met het binnenkomende geld steunt de Roparun projecten die het leven van mensen met kanker veraangenamen. Het motto van de Roparun is dan ook: “leven toevoegen aan dagen, als er geen dagen meer aan het leven kunnen worden toegevoegd.”

Wat kun je verwachten?

Allereerst natuurlijk een unieke ervaring, de Roparun is een evenement dat zijn weerga niet kent. De sfeer, de drive, iedereen heeft hetzelfde doel. Tegelijkertijd het besef waar je het allemaal voor doet: in de aanloop naar en tijdens de Roparun krijg je veel te zien van waar de Roparun voor staat. Er zijn hele mooie projecten die onze steun goed kunnen gebruiken.

Wat doe je als teamlid?

- Je bent bereid actief deel te nemen aan de voorbereiding (teamvergaderingen, sponsorwerving)
- Roparunloten verkopen (minimaal twee boekjes van 25 loten)
- Minimaal € 100 euro ophalen
- Je bent bij minimaal twee teamtrainingen aanwezig.

Fietsers:
- Je hebt een goed onderhouden fiets met minimaal 21 versnellingen.
- Je kunt je goed aanpassen aan verschillende terreinen (klimmen, dalen).
- Je hebt een goede basisconditie.
- Je kunt navigeren.

Lopers:
- Je bent in staat een snelheid van minimaal 12 km p/u te lopen.
- Je kunt 65 km interval lopen (± 1 km lopen, daarna ± 3 km rust).

Heb je interesse, wil je meer weten? Stuur een mail naar marijkedebruin82@gmail.com
Mocht je niet mee kunnen doen, maar tips of ideeën hebben voor sponsoring, of wil je met jouw locatie een actie opzetten? Dan horen we dat natuurlijk ook heel graag!