Op Donderdag 12 april organiseert KDC De Walnoot in de landelijke Autismeweek, een informatieve en interactieve avond voor ouders, familieleden en andere geïnteresseerden.

Greet Meesters (o.a. bekend als gespreksleider van het Autismecafé Leiden – een ontmoetingsplek voor en door ouders) zal in gesprek gaan met Annemarie Koppenaal en Sietske de Jongh: twee ouders van kinderen met autisme. Zij zullen als ouders/ervaringsdeskundigen antwoord geven op de vraag: ‘Wat is er nodig om een gezin met één of meerdere kinderen met autisme te runnen?’.
 

Het programma

19:00 inloop
19:15 start avond. Interview gastouders
20:00 pauze
20:30 met elkaar in gesprek
21:30 afsluiting

De inloop en afsluiting van de avond biedt een mooie gelegenheid om met elkaar kennis te maken, in gesprek te raken en na te praten. De herkenning van elkaars verhalen is het kern-punt van de avond.

De locatie

KDC De Walnoot. Op de 1e verdieping, tegenover de keuken zal een informele setting worden gecreëerd om de avond met elkaar door te brengen.

Inschrijven

Heb je interesse? Stuur een mail naar autismeweekwalnoot@gmail.com, na het ontvangen van een bevestiging is je inschrijving definitief (inschrijven is verplicht). In de inschrijving zet je:
- Naam
- Contactgegevens (i.v.m. wijzigingen)
- Het aantal personen
Belangrijk is, om je aanmelding vóór 10 april door te geven. We houden rekening met 50 plekken. We hopen je welkom te heten op deze leuke en leerzame avond.