De Gemiva-SVG Groep is 50 jaar. We vieren dit op 22 en 23 september van 13.00 tot 24.00 uur met de Jubileumparade en jij bent uitgenodigd. De Jubileumparade is ons eigen festival met theater, dans, muziek en meer. Je bent van harte welkom op recreatieoord Binnenmaas in Mijnsheerenland. Dit feestje mag je niet missen!

Voor iedereen

De Parade is dé ontspannen, creatieve en gezellige plek voor cliënten, medewerkers en vrijwilligers. Er is voor ieder wat wils. 
 
Op www.jubileumparade.nl vind je alle informatie en kun je direct je gratis ticket bestellen met de code #Samengoud. Bekijk dit filmpje om alvast in de stemming te komen.
 

Ideeën?

Heb jij nog een leuk idee voor de parade? Kan jouw locatie bijvoorbeeld een leuke act uitvoeren of op een andere manier aan het feest bijdragen? Alle ideeën zijn welkom! Stuur een mailtje naar jubileumparade@gemiva-svg.nl met als onderwerp ‘Idee voor de Jubileumparade’.

Helpende Handjes

We zijn ook nog op zoek naar Helpende Handjes. Wil jij een handje helpen tijdens de parade? Laat het dan weten via www.jubileumparade.nl/meehelpen. Je kunt bijvoorbeeld gastheer of gastvrouw zijn, achter de bar staan, de kluisjes beheren, parkeerwachter zijn of het terrein schoonmaken. Of meld je aan als EHBO’er of BHV’er. 

Meer weten

Heb je vragen? Kijk op www.jubileumparade.nl bij Veelgestelde vragen. Staat het antwoord er niet bij? Stuur een e-mail naar jubileumparade@gemiva-svg.nl.