In Land voor Water in Moordrecht is een kamer vrij voor een (jong)volwassene met een lichte tot matige verstandelijke beperking (ZZP VG03). Ben je op zoek naar een woonplek voor je kind of voor jezelf? Is het belangrijk dat er 24 uur per dag begeleiding in de buurt is? Dan is deze gezellige woonplek misschien wel wat voor jou.

Woonlocatie Land voor Water is een herbouwde boerderij vlak bij het centrum van Moordrecht. Er wonen dertien mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. In het huis is een centrale hal met aan beide kanten een huiskamer. De bewoners wonen verdeeld in twee groepen. Iedere groep heeft een ruime woonkamer en open keuken. Daar wordt iedere dag vers gekookt. De inrichting is warm en sfeervol in de stijl van de boerderij. Er is een ruime, mooie tuin met terrasjes.

Gezellig

Land voor Water is een gezellig huis. Je komt elkaar geregeld tegen. Het is hier dus wel handig dat je het fijn vindt om met andere mensen om te gaan.

Je kamer

Je hebt je slaapkamer op de eerste etage (alleen met de trap bereikbaar). De slaapkamer heeft een wastafel. Het toilet en de douche zijn op de gang.

Je dagbesteding

Gemiva-SVG Groep heeft in Moordrecht verschillende mogelijkheden voor dagbesteding met begeleiding. Als je zelfstandig kunt reizen, kun je vanuit Moordrecht ook met de bus naar werk in Gouda of Nieuwerkerk aan den IJssel.

Wonen in Moordrecht

Heb je belangstelling voor deze kamer in Land voor Water? Neem dan contact op met onze afdeling Zorgbemiddeling, telefoon 088 205 24 00, zorgbemiddeling@gemiva-svg.nl.