Op 15 juni had kinderdagcentrum De Regenboog de eer om het goede doel van het Kiwanis Haring Event te vormen. Hoofdsponsor AxxiAuto in Dirksland ontving 150 gasten ter ere van het netwerkevent, dat een recordopbrengst van €33.000,- opleverde. Met de gift kan het kinderdagcentrum een mooie nieuwe snoezelruimte aanschaffen.

In kinderdagcentrum De Regenboog in Middelharnis krijgen kinderen met een ontwikkelingsachterstand, een verstandelijke of een meervoudige beperking dagbesteding. Zij maken gebruik van een snoezelruimte, die toe is aan vernieuwing.
De snoezelruimte helpt de kinderen door de belangrijkste zintuigen te prikkelen; het gehoor, het zicht, de reuk, de tast en de smaak. Hierdoor kunnen ze hun emoties en gevoelens beter uiten. Dat geeft de kinderen ontspanning, gaat verveling tegen, bevordert contactleggen en verbetert het ervaren via zintuigelijke waarnemingen.
 
Over Kiwanis
Kiwanis is een wereldwijde serviceclub die zich inzet voor het verbeteren van het welzijn en de ontwikkeling van kinderen in de wereld, onder het motto “Serving the children of the world”. Kiwanis Nederland telt momenteel zo’n 1.850 leden in 96 clubs. Wereldwijd telt Kiwanis meer dan 550.000 leden. De gift is afkomstig van Kiwanis Goeree Overflakkee.

foto-Kiwanis-gift.jpg