In de nationale e-healthweek organiseert Gemiva-SVG Groep haar tweede innovatiemarkt. Die is op donderdagmiddag 30 januari 2020 in woonlocatie ’t Getij in Oude-Tonge (’t Getij 3). Op deze markt tonen we innovaties, onder andere op het gebied van voeding en vitaliteit. Cliënten, hun ouders, partners of verwanten, medewerkers, vrijwilligers en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Je kunt tussen 14.00 en 17.30 kennismaken met verschillende innovaties en e-health-toepassingen.

Tijdens de markt kan je zoveel mogelijk van deze innovaties zelf uitproberen. We hopen dat bezoekers zo inspiratie opdoen voor nieuwe technieken die we in kunnen zetten voor cliënten. Je kan contact leggen met mensen die er al gebruik van maken en ontmoet de medewerkers van het team zorginnovatie en –technologie. Zij helpen locaties bij het onderwerp innovatie.
 

Wat is er te doen?

Het programma is nog in ontwikkeling en er is nog ruimte voor standhouders. Dus heb je een innovatie op het gebied van voeding en vitaliteit te delen? Neem contact met ons op via innovatie@gemiva-svg.nl.

Wat kom je straks in ieder geval tegen?
  • Kanjers in de keuken, een project om jongeren met zeer beperkte motorische mogelijkheden een actieve rol te geven bij het bereiden van eten en drinken.
  • Steffie.nl: Op deze website legt Steffie moeilijke dingen op een makkelijke manier uit. Over voeding, maar ook over daten, DigiD, de OV-chipkaart en een bezoek aan de huisarts. Zo wordt de wereld weer iets eenvoudiger.
  • innovaties in gebruik bij de Gemiva-SVG groep, zoals de robotkat, VR-brillen, ZORA, slaaprobot SOMNOX.
  • innovaties van samenwerkingspartner woonzorgcentrum Ebbe en Vloed, onderdeel van Curamare, waar woonlocatie ’t Getij in gehuisvest is.

Waar?

’t Getij bevindt zich in een vleugel van het moderne woonzorgcentrum Ebbe en Vloed (onderdeel Curamare), ’t Getij 3, 3255 TG, Oude-Tonge. Je bepaalt zelf wanneer je komt en hoe lang je blijft.
 

Meld je aan!

Klik op de knop 'Registreer' hieronder om je aan te melden. Je kunt die dag ook gewoon binnenlopen. Entree is gratis. Medewerkers, cliënten, ouders, vrijwilligers en andere geïnteresseerden zijn allemaal van harte welkom!