In de nationale e-healthweek organiseert Gemiva-SVG Groep haar tweede innovatiemarkt. Daar tonen we innovaties, onder andere op het gebied van voeding en vitaliteit. De markt is op donderdagmiddag 30 januari 2020 in woonlocatie ’t Getij in Oude-Tonge (’t Getij 3). Je kunt die middag zo binnenlopen, maar… als je je vooraf aanmeld, maak je kans op één van de vijf Google Home Mini’s voor op je locatie of bij de cliënt thuis.

Cliënten, hun ouders, partners of verwanten, medewerkers, vrijwilligers en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Je kunt tussen 14.00 en 17.30 uur kennismaken met verschillende innovaties en e-health-toepassingen. 

> Meld je nu aan via deze link en maak kans op een Google Home Mini voor op je locatie of bij de cliënt thuis. Dit is een compacte slimme speaker die je bedient met je stem. De geïntegreerde Google Assistant beantwoordt je vragen en voert opdrachten voor je uit.

Innovatiemarkt: wat is er te doen? 

Tijdens de markt kan je zoveel mogelijk van deze innovaties zelf uitproberen. We hopen dat bezoekers zo inspiratie opdoen voor nieuwe technieken die we in kunnen zetten voor cliënten. Je kan contact leggen met mensen die er al gebruik van maken en ontmoet de medewerkers van het team zorginnovatie en –technologie. Zij helpen locaties bij het onderwerp innovatie.
Kom kennismaken met: Heb je vragen over het programma? Neem dan contact met ons op via innovatie@gemiva-svg.nl.

Zien we je op 30 januari in 't Getij?

’t Getij bevindt zich in een vleugel van het moderne woonzorgcentrum Ebbe en Vloed (onderdeel Curamare), ’t Getij 3, 3255 TG, Oude-Tonge. Je bepaalt zelf wanneer je komt en hoe lang je blijft.

Als je je vooraf aanmeldt (klik hieronder op Registreer), maak je kans op een Google Home Mini voor op je locatie of bij de cliënt thuis. Dit is een compacte slimme speaker die je bedient met je stem. De geïntegreerde Google Assistant beantwoordt je vragen en voert opdrachten voor je uit.