Binnenkort komt het boek 'Hoofdstuk Opgelost' uit. Dit boek is geschreven door onze collega Merel van Zoelen in samenwerking met Wouter de Boer. Het boek gaat over oplossingsgericht werken met mensen met hersenletsel. Deze mooie prestatie vieren we met een boekpresentatie op 27 juni.

De boekpresentatie duurt van 15.30 tot 17.00 uur. Inloop is vanaf 15.15 uur. De presentatie vindt plaats in het Servicecentrum, Bleulandweg 1a in Gouda. Naast een workshop verzorgd door de auteurs, zal tijdens deze feestelijke gelegenheid het boek worden uitgereikt aan NAH locaties van Gemiva. Je bent van harte uitgenodigd! Wil je voor 20 juni doorgeven of je komt via oplossingsgerichtwerken@gemiva-svg.nl o.v.v. boekpresentatie 27 juni.

Uitgeverij Breindok over het boek:
‘Hoofdstuk opgelost’ is een praktische handleiding voor oplossingsgericht werken met mensen met hersenletsel (NAH) en hun naasten. Geschreven op basis van dagelijkse praktijkervaring. Geschikt voor begeleiders en behandelaars. Met veel voorbeelden, oefeningen, tips en tools. Met dit boek kun je meteen aan de slag in je eigen werk!"

Interview met auteurs

Benieuwd naar het verhaal achter het boek? Lees het interview met Merel en Wouter.
Merel.png  Wouter.jpg

Boek bestellen

Je kunt het boek nu al bestellen op de website van uitgeverij Breindok. Klik rechts bovenin op Uitgeverij en vervolgens op Winkel.

Hoofdstuk-Opgelost-1.jpg