Studenten van het Da Vinci College (afd. Financiële Beroepen) in Dordrecht hebben ook dit jaar weer de belastingaangifte verzorgd voor een groot aantal cliënten van de Ambulante Dienst van de Gemiva-SVG Groep. Een echte win-winsituatie.

Het is voor de studenten van het Da Vinci College in Dordrecht een mooie gelegenheid om 'in het echt' te oefenen met het ondersteunen van mensen die hulp nodig hebben bij het invullen van hun belastingaangifte. Cliënten van de Ambulante Dienst van de Gemiva-SVG Groep maken graag gebruik van de mogelijkheid. Zij hebben vaak grote moeite met het invullen van de aangifte en zijn vaak niet op de hoogte van aftrekposten waarvan zij gebruik kunnen maken.  

De studenten krijgen voorafgaand aan de aangiftedagen vanuit de Gemiva-SVG Groep uitleg over de cliënten van de Gemiva-SVG Groep, zodat zij daarop voorbereid zijn. De ambulant begeleiders van de Gemiva-SVG Groep zorgen ervoor dat de cliënten met al hun benodigde papieren op het juiste moment bij de locatie zijn waar de aangiftes worden ingevuld en direct worden ingediend.

Bekijk het filmpje dat hierover is gemaakt door het Da Vinci College.

Drechtsteden, Waardenland