Thermen2 en Gemiva zorgen iedere donderdag voor koffie, thee en lunch in zwembad Aquarijn in Alphen aan den Rijn. We gaan nu ook taart serveren en daarvoor hebben we nu plek voor deelnemers die graag lekkere dingen maken en bakken.

Horeca zwembad Aquarijn

Ben jij op zoek naar een leuke werkplek, waar je kan leren, werken en activiteiten kan ondernemen? Lijkt werken in de horeca jou wel wat? Samen met Thermen2 zorgt Gemiva iedere donderdag, van 09.30 tot 15.30 uur, voor koffie, thee, appeltaart en lunch in zwembad Aquarijn in Alphen aan den Rijn. Ook helpen we met seviceklussen binnen Aquarijn en werken we in de wijk. We houden de buurt schoon en brengen de post van Aquarijn rond. 

Iets voor jou?

Dagbestedingslocatie Aquarijn is er voor mensen met een beperking, in alle leeftijden, die in aanmerking komen voor dagbesteding (indicatie Wlz/pgb) en graag in de horeca willen werken. 

Het is een laagdrempelige werkplek, waar iedereen kan leren en groeien. We werken er iedere donderdag, van 09.30 tot 15.30 uur. In de toekomst worden dit mogelijk meer dagen. 

Meer informatie?

Wil jij je graag verder ontwikkelen en lijkt dit jou een mooie plek? Laat het ons weten. We vertellen je graag meer! Je kunt contact opnemen met: Melissa Datau (06 154 78 140) Thessa Buntsma (06 110 81 188).