Wil jij zorgrobot Zora wel eens in het echt ontmoeten of wil jij de GoOV-app uitproberen? Dat kan! Tijdens de E-healthweek van 21 t/m 26 januari 2019 organiseert de Gemiva-SVG Groep een innovatiemarkt ‘Innoveren met E-health’.

Op 22 januari van 15.00 tot 20.00 uur vindt de markt plaats. Maak kennis met een twintigtal diverse E-health initiatieven en zorginnovaties die Gemiva-SVG toepast, zoals:

  • De Silverfit Mile & Fiets. Dit is een hometrainer voorzien van een digitaal scherm waarmee de ervaring van buiten fietsen naar binnen wordt gebracht. De Silverfit is momenteel in gebruik op Swetterhage.
  • Tablets voorzien van interesssante apps die geselecteerd zijn door Leren & Ontwikkelen.
  • BeleefTV
  • Magic Carpet

Verder willen we kijken of er locaties geïnteresseerd zijn om in de loop van 2019 mee te doen aan een aantal experimenten. Denk hierbij aan een pilot rondom 'slim' incontinentiemateriaal en de zoektocht naar cliënten waarvoor zelfstandig reizen met behulp van de GO-OV app een mogelijkheid is.

Onze gloednieuwe locatie 'De Entree' in Leiderdorp is het decor van de innovatiemarkt. Het adres is: Elisabethhof 1, 2353 EW. Je bepaalt zelf wanneer je komt en hoe lang je blijft.

Via deze link is het mogelijk een plekje te reserveren, maar uiteraard kun je die dag ook gewoon binnenlopen. Entree is gratis. Medewerkers, cliënten, ouders en andere geïnteresseerden zijn allemaal van harte welkom!

  

Zora-Robot.jpg