NLdoet is dé kans om elke klus te klaren. Je legt als locatie nieuwe contacten, er wordt extra werk verzet met nieuwe vrijwilligers en je zet jullie locatie in het zonnetje. Het Oranje Fonds zet de schijnwerpers op vrijwilligerswerk en ondersteunt jullie graag hierbij!

Elke locatie kent het: klussen en activiteiten die belangrijk zijn maar waar de mankracht voor ontbreekt. Het opknappen van een gezamenlijke ruimte, het repareren van kapotte meubels, een dagje uit met of een maaltijd organiseren voor de bewoners, enz. Voor dat soort klussen organiseert het Oranje Fonds op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Doe je ook (weer) mee?
 

Financiële bijdrage en gratis promotie

Het Oranje Fonds heeft in totaal € 2,5 miljoen beschikbaar als bijdrage voor materialen, entreebewijzen en catering. Locaties van de Gemiva-SVG Groep kunnen tot 1 februari maximaal € 400,= aanvragen. Doe snel een aanvraag, want op=op. Op www.nldoet.nl lees je de voorwaarden en vind je het aanvraagformulier. Iedere deelnemende locatie krijgt begin maart het NLdoet promotiepakket. In februari 2019 roept de NLdoet-organisatie heel Nederland op om tijdens NLdoet de handen uit de mouwen te steken.