De VG Innovators lanceren vandaag www.digidagbesteding.nl. Een digitale kennisbank speciaal voor VG professionals, vol met activiteiten en ideeën voor cliënten om tijdens de sluiting van de dagbestedingslocaties mee aan de slag te gaan.

Het platform Digidagbesteding
Mathilde Pelder, initiatiefnemer van de DigiDagbesteding:
“Het platform is gebouwd en gefaciliteerd door Het Ideeënbureau en wordt gevuld door een groep professionals. Dit is een continu proces waarbij het platform steeds verder wordt ontwikkeld en aangevuld. Zo bundelen we de krachten en helpen we onze collega’s, cliënten en de mantelzorgers zo goed mogelijk door deze roerige tijden heen”.
 
Meedoen?
Voor het vullen van het platform wordt een beroep gedaan op medewerkers van de verschillende zorgorganisaties voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Deels vanuit eigen kennis en expertise, deels door aangeleverde informatie van anderen.
 
Het platform is enkel bedoeld voor VG professionals. Wil je weten wat het platform jou te bieden heeft of denk je zelf te kunnen bijdragen aan het platform? Neem een kijkje op www.digidagbesteding.nl
 

Gerelateerde Projecten: