Gemiva krijgt een eigen radiozender! Radio Gemiva zal vanaf oktober door de ether schallen. Wekelijks zal dan een radio uitzending worden verzorgd door een enthousiaste 'radio crew'.

Momenteel zijn de voorbereidingen voor de lancering van Radio Gemiva in volle gang. De 'crew' is geformeerd en de studio is ingericht op locatie de Zonnehoek in Zoeterwoude. Niet alleen vanuit studio Zoeterwoude zal radio worden gemaakt, maar ook Medialink bij het servicecentrum in Gouda zal gaan fungeren als het kloppend hart wat nieuws betreft.

De nieuwste hits, gouwe ouwe en verzoekjes zullen worden gedraaid. Interviews met interessante gasten, het laatste Gemiva nieuws: de woensdagochtend én middag kan je heerlijk luisteren.

Radio Gemiva zal overal online te horen zijn via een live stream. Momenteel wordt nog hard gewerkt aan de site www.radiogemiva.nl. Deze zomer gaan we proefdraaien zodat we in oktober ‘on air’ zijn.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten over Radio Gemiva? Stuur een e-mail naar radio@gemiva-svg.nl of neem contact op met Jaap van Sandijk 06 24 23 05 47.

niels-en-arron.jpg

Zoeterwoude