Vol spanning keek de radio crew van Radio Gemiva op 10 november via een 'livestream' naar de uitreiking van de Special Media Awards. Samen met twee andere radiostations van zorginstellingen voor mensen met een verstandelijke beperking, waren zij genomineerd.

Vorig jaar was Radio Gemiva ook genomineerd en vond de prijsuitreiking plaats op het mediapark in Hilversum. Dit jaar door corona dus via een livestream.


Groei van de DJ’s

DJ Eli heeft in het afgelopen jaar een workshop radio maken gevolgd, die aangeboden werd door de organisatie van de Special Media Awards. De crew is serieus aan de slag gegaan met de verbeterpunten van het juryrapport vorig jaar.

DJ Jacco: “Het af- en aankondigen van gasten gaat veel beter.” Jaap van Sandijk, begeleider en initiator van Radio Gemiva beaamt: “Ik zie dat de DJ’s gegroeid zijn het afgelopen jaar. Er is meer kennis en ervaring opgedaan. Dat hoor je terug in de uitzendingen.”

Twee keer zilver op rij 

Desondanks greep Radio Gemiva bij het spannende moment van de bekendmaking ‘Beste Radiostation’ helaas net naast de eerste prijs. Uiteraard was er teleurstelling. De DJ’s herpakten zich toch snel en DJ Arnold merkte op: “Twee keer zilver op rij is ook mooi.” Dat is ook zo. Zeker als je bedenkt dat Radio Gemiva pas twee jaar bestaat. 

Meer weten over Radio Gemiva?

Radio Gemiva is overal online te horen via een livestream op www.radiogemiva.nl.
Kijk op deze site voor het laatste nieuws over Radio Gemiva en luister mee.

Radio-Gemiva-SMA2.jpgBronvermelding foto: Leidse Glibber